21.04.2017 - 15:19
По првата ноќ помината под отворено небо, родителите на децата со посебни потреби се сретнаа со пратениците и од ВМРО-ДПМНЕ и од СДСМ.   ...
21.04.2017 - 15:16
Пред дворното место на семејството Мишевски во Чаир за еден ден бил изграден објект висок неколку метри.    Семејството реагира дека...
21.04.2017 - 14:29
Цела година не е решен  статусот на 400 млади полицајци, а нивните идни постари колеги од неколку станици во граничната полиција немаат вода за...
21.04.2017 - 14:18
Откако ноќта ја минаа под отворено небо  родителите  на децата  со посебни потреби беа посетени од пратениците на СДСМ кои дојдоа во...
21.04.2017 - 13:52
Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорот на Италија во Македонија, Карло Ромео, при што, соопштува СДСМ, е констатирана...
21.04.2017 - 13:44
Пожарот кај напуштените бараки кај СУГС „Здравко Цветковски“ на булеварот „Партизански одреди“ е ставен под контрола и нема повредени лица....
21.04.2017 - 13:15
Пожар избувна во бараките кај СУГС „Здравко Цветковски“ на булеварот „Партизански одреди“ во скопската населба Карпош. На терен интервенираат екипите...
21.04.2017 - 12:44
Една ноќ под отворено небо, не може да се спореди со маките низ кои поминуваме по 24 часа на ден – велат родителите на децата со посебни потреби кои...