10.08.2012 - 14:58
Исак Ајрула, претставник на ДУИ во Советот на Боговиње и советникот на ВМРО-ДПМНЕ од Гази Баба, Кирил Псалтиров се вметнати во регистарот на лица на...
10.08.2012 - 14:51
Од идната година матичните лекари ќе им ги закажуваат на пациентите потребните прегледи и интервенции во клиниките и болниците директно, на интернет...
10.08.2012 - 14:48
Во Фондот за здравствено осигурување денеска беше промовирана кампањата „Нема повеќе трчање по шалтери", откако по стапувањето на сила на Законот за...
10.08.2012 - 13:40
Цели три години , 44 -годишниот кумановец З.А. ја силувал својата малолетна ќерка. Од СВР Куманово соопштија дека  во текот на 2010,  2011...
10.08.2012 - 13:03
Надворешна политика, одржлив развој, меѓународни политички и економски предзивици од областа на енергијата и екологијата - ова се првите области со...
10.08.2012 - 13:00
Фолклорот и музиката се мојата најцврста врска со Македонија, вели за 24 Вести гајдаџијата со македонско потекло Стефан Николоф кој стана атракција...
10.08.2012 - 11:52
Здравствената состојба на поранешниот лидер на ДПА, Арбен Џафери и натаму е критична. Според лекарскиот тим од Клиниката за неврохирургија, Џафери се...
10.08.2012 - 10:47
Пожарот во атарот на кумановските села Пресница и Глажња се уште е активен, но надмината е опасноста во Пресница каде што вчера пожарот се приближи...