16.08.2012 - 16:23
Горанчо Котевски ќе испитува како и по чија наредба униформираните офицери се нашле во кумановско Слупчане, дознава 24 Вести од извори во ГШ. Од...
16.08.2012 - 16:16
Стави потпис на Охридскиот Рамковен договор и го повлече. Јавно проговори за плановите на политичарите за поделба на Македонија. Навидум...
16.08.2012 - 15:57
На две недели пред почетокот на учебната година, основците и средношколците ќе влезат во училишта без струја, вода и парно. Ретки се општините кои не...
16.08.2012 - 14:30
Со парични награди Министерството за здравство ќе ги убедува докторите и специјалистите да полагаат испити за кои ќе очат од книгите за чии превод...
16.08.2012 - 13:24
Многу ми е тешко и чувствувам огромна болка. Првпат во животот читам говор кој не е напишан во соработка со претседателот Арбен Џафери. Тој целиот...
16.08.2012 - 13:11
Зголемен е бројот на поплаки кои стигнале до Дирекцијата за заштита на личните податоци минатата година за злоупотреба на лични податоци преку...
16.08.2012 - 12:15
Со засилени контроли, забрани и казни Владата ќе спречува нови опожарувања. Максимално и со зголемен капацитет ќе се вклучи шумската полиција, ќе се...
16.08.2012 - 10:52
Како актер секогаш сум бил следен од службите и срамно е што како жртва на комунизмот, доживеав повторно да бидам жртва. Лустрираниот советник од...