Мој термин - 12.10.2017

Тема: Владата гарантира дека нема злоупотреби на системот за прислушување

See video

Емисии

22.03.2018 - 23:53
Зошто медицинските сестри масовно заминуваат во странство? Како е вреднуван нивниот труд, во кои услови работат, со кои проблеми се соочуваат? Кој дозволува медицинска сестра да се стане со вечерно училиште или курс? Како до подобар здравствен систем со задоволни медицински сестри. Во 24 анализа зборуваат: Гордана Бешлиовска претседател на ЗМСТА-ЗА НАС и координатор на Унија на 5 здруженија, Јулијана Маџовска патронажна медицинска сестра, Снежана Спирова медицинска сестра под концесија и Џевад Салија претседател на Здружение на медицински техничари, лаборанти и акушерки Албанци од Гостивар
22.03.2018 - 19:54
Премиерот Заев се соочи со ставовите на МАНУ околу преговорите со Грција и идентитетските прашања... За албанскиот и кохезивноста на македонскиот јазик... Тешко се враќа демократската атмосфера по државниот удар врз парламентот... Претседателот на МАНУ, Таки Фити, гостин во Фактор магазин
22.03.2018 - 18:10
Тема: Што носи во куферот грпкиот министер за надворешни работи, Коѕијас?
22.03.2018 - 15:58
Тема:Општа анестезија при санирање на заби Гостин: асс. д-р Мери Павлевска-спец. по детска и превентивна стоматологија