Мој термин - 12.10.2017

Тема: Владата гарантира дека нема злоупотреби на системот за прислушување

See video

Емисии

20.02.2018 - 01:49
Државата ги менува правилата за делба на скоро една милијарда евра... Наместо цена – пресуден ќе биде квалитетот во јавните набавки... ММФ препорача, дали владата ќе прифати зголемување на старосната граница за пензионирање? Кога ќе почне дебата за раст на персоналниот данок? Од надвор, нови ризици за нова криза... Во каква кондиција е македонската економија? Министерот за финансии Драган Тевдовски во 24 Тренд – анализа
19.02.2018 - 22:37
Во месецот на љубовта и добрата капка, во Патот до успехот го поканивме единствениот Џибони... Човекот кој знае да направи песна со душа и најважно, љубов... За првиот албум, како тој гледа на нештата... Прославете ја љубовта со Џибони.
19.02.2018 - 20:09
Тема: Новата Агенција надлежна за следење на комуникации „ОТА“ е како новороденче кое се раѓа со срцева мана
19.02.2018 - 19:14
Тема: Акни во пубертет Гостин: д-р Искра Петровска Шешова-спец. дерматолог.