Мој термин - 20.03.2017, втор дел

Тема: Хан нема да се сретне со иницијативата „За заедничка Македонија“ - Тие најавуваат најмасовни протести досега

See video

Емисии

28.03.2017 - 00:45
Во 24 Анализа на ТВ 24: Новинари - бизнисмени, новинари - пропагаднисти, новинари - извршители? Дали вината за потонатата професија треба да ја бараме и кај себе, ги заборавивме ли препораките на Прибе за слободно новинарство? Гостуваат новинарите: Драган Антоновски, Насер Селмани и Столе Наумов.
28.03.2017 - 00:17
Секој кој има страст за фудбал, знае за Мирослав Блажовиќ – Чиро... Никој не го примил Мишко толку срдечно... Како кариерата на свештеник ја заменил со фудбал... За првата работа во животот... И една порака до Македонија... Зборуваме со Чиро во Патот до успехот...
27.03.2017 - 21:07
Тема: Проблеми со циркулацијата Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол мол и н. Хром во Скопје.
27.03.2017 - 20:07
Слободна тема