Мој термин - 20.04.2017

Тема: Голгота на новинарите - вработени во весниците на „Медиа Принт Македонија“

See video

Емисии

27.04.2017 - 16:20
Тема: Срцева слабост. Гостин: проф.д-р Лујза Груева ссци.кардиолог
27.04.2017 - 15:10
Гости: Џијан Емин - диригент ЗЏМ Биг Бенд, Гоце Стевковски - тапанар и претседател на ЗЏМ
27.04.2017 - 15:07
Гостин: Марко Тасевски - уметник
27.04.2017 - 15:05
Гостин: Снежана Калеска - Ванчева - адвокат