Мој термин - Очи во очи 10. 01. 2017

Тема: За ССМ четирите синдикати затаиле милионски суми, а тие велат правото е на нивна страна

See video

Емисии

22.01.2018 - 19:51
Ја имаме честа да поразговараме со Божо Сушец. Спортски новинар со препознатлив глас за сите оние кои го следат спортот. Сепак, не секогаш бил она што е денес, и еден совет како да не се збогатиш. Ексклузивно интервју на Божо Сушец во Патот до успехот.
22.01.2018 - 17:55
Тема: Нимиц наскоро повторно во Македонија и во Грција, владата ги анализира неговите предлози
22.01.2018 - 17:45
Тема: Хемороиди Гостин: м-р д-р Шенол Тахир-ссци. абдоминален хирург.
22.01.2018 - 14:12
Тема 1: Можни измени во образованието - часот ќе трае 40 минути со одмор од 15 минути Тема 2: Живот на кредити Во 2017 на граѓаните им биле одобрени 2,29 милиони евра кредити Тема 3: Има ли слобода во известувањето на медиумите?