Мој термин, прв дел - 13.9.2017

Тема: Закон за јазици - „Тврдокорните“ на протест пред Собрание, а ВМРО-ДПМНЕ ја окупираше говорницата

See video

Емисии

24.11.2017 - 15:36
Гостинка: Лилјана Спироска - Писателка
24.11.2017 - 15:28
Гости: Билјана Ивановска и Фросина Настовска
24.11.2017 - 15:27
Гости: Маја Видиновиќ - наставничка, Каролина Касперски - наставничка од Полска и координатор на проектот и Јана Крстевска - ученичка
24.11.2017 - 15:20
Интервју со доц. др. Константин Митев - хирург - трауматолог