Oчи в очи - 11.01.2017

Тема: Промена на името, одлука на политичарите или е потребен референдум

See video

Емисии

23.01.2018 - 21:53
Закон за унапредување на јазиците или закон за целосна двојазичност... Нарушена хармонија во меѓуетничките односи и губење на идентитетот на Mакедонија или рамноправност за поглед кон иднината... Што доби, а што изгуби Mакедонија со законот за употреба на јазиците... Во 24 Отворено професори и аналитичари дебатираат – Елка Јачева Улчар, Људмил Спасов, Владо Поповски, Алберт Муслиу...
23.01.2018 - 17:28
Тема: Ласерски третман и лекување на розецеа габични инфекции на ноктите Гости: м-р Наташа Теовска Митревска - спец. дерматолог
23.01.2018 - 17:27
Тема: Самодовербата и влијанието на негативните мисли и емоции врз неа Гостин: м-р Милка Ололоска - психолог, психотерапевт
23.01.2018 - 17:26
Тема: „Моцартови перипетии“ - концерт на Македонската Филхармонија на 25 јануари Гости: Роза Нолчева - продуцент, Горан Муратовски - виолинист, шеф на оркестар на Македонска филхармонија