Очи в очи - 16 11 2017

Тема: Владата предлага Катица Јанева и СЈО сами да одлучуваат кој да биде заштитен сведок

See video

Емисии

18.12.2017 - 12:01
Теми: 1-Парно ќе се наплаќа според потрошеното, а не според квадратура; 2-снегот ни доаѓа - дали овој пат ќе го пречекаме подготвени?
18.12.2017 - 11:39
Гостин: д-р Катерина Ставриќ - директор на Детска Клиника
18.12.2017 - 11:38
Гости: д-р Анкица Росоклија - доктор по медицински науки и д-р Боне Стевановски - психијатар
18.12.2017 - 11:37
Гостин: Михаил Арсовски