Очи в очи - Тетовски Југохром ќе биде рестартиран

See video

Емисии

24.03.2018 - 01:23
Македонија во предвечерието на новиот извештај за напредокот кон ЕУ - ќе добие ли земјава чиста препорака? Колку Законот за јазици и „нецивилизираната дебата“ за него ја загрози оценката на Брисел? Колку оптимизмот на Владата за датум за старт на преговорите е реален? Ја оправда ли Владата поддршката за реформите која ја доби од Брисел или пак коалициските приоритети како Законот за јазици повторно ја ставаат Македонија на негативната мапа? Колку со евентуално решение на спорот, бриселските лидери ќе замижат пред испорачувањето на реформите? Ќе се вклучи ли Европа посуштински во спорот со името? Интервју со Самоил Жбогар, амбасадор на ЕУ во Македонија
23.03.2018 - 18:08
Тема: Коѕијас инсистира на уставни промени, Димитров е против слеано име без превод
23.03.2018 - 16:17
Тема: Трансплантација на рожница Гостин: д-р Златко Чипуровски-спец. офталмолог
23.03.2018 - 15:13
Тема 1: Коѕијас и Димитров ги почнаа разговорите за позициите на Скопје и Атина за решавање на прашањето за името Тема 2: Избор на тема од цела недела