Откриени тајни - 24 карактеристики на генијалците (втор дел)

See video

Емисии

17.10.2017 - 20:41
Слободна тема
17.10.2017 - 20:41
Кој кому ќе ги пренасочи своите гласови за поддршка на кандидаите во вториот круг?
17.10.2017 - 18:22
Кој кому ќе ги пренасочи своите гласови за поддршка на кандидаите во вториот круг?
17.10.2017 - 18:01
Тема: „Бронхијална опструкција" Гостин: проф. д-р Марија Христова-спец. педијатар пулмолог алерголог.