Откриени тајни - 24 карактеристики на генијалците (втор дел)

See video

Емисии

18.01.2018 - 14:46
Тема 1: Столтенберг: Оваа земја е пријател на НАТО и сакаме да биде членка Тема 2: Нема повеќе да има финансирање на песни со народни пари
18.01.2018 - 14:27
Гости: Александар Кузмановски, селектор на карате репрезентација на кадети и јуниори во борби и Столе Смилковски - каратист
18.01.2018 - 14:26
Гостинка: Бранка Костиќ Марковиќ - претседател на УО на Македонска филхармонија
18.01.2018 - 01:35
Македонија крупни одлуки –што може да се очекува од утрешното доаѓање на генералниот секретар на НАТО, што ќе му каже опозицијата која инцидентно ќе се врати во Собранието за неговото обраќање, а што мнозинството ? Додека ВМРО-ДПМНЕ бојкотира и обвинува за политички прогон, мнозинството гласа за реформските закони – како да се најдат на половина пат оние кои треба да бидат клучни во испорачување на резултатите кои ги бара Брисел... Дебатираат пратеничката и потпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски и координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и член на извршниот комитет, Владимир Ѓорчев.