Откриени тајни - 24 карактеристики на генијалците (втор дел)

See video

Емисии

16.01.2018 - 17:15
Тема: Дегенеративни промени на скелетниот систем Гостин: прим. д-р Иванка Стефановска, спец. педијатар
16.01.2018 - 14:52
16.01.2018 - 14:34
Гостинка: Др. Христина Лескароска - матичен лекар
16.01.2018 - 14:33
Гости: Неат Али и Џенап Самет - актери