Патот до успехот со Дино Мерлин, втор дел

Ја продолжуваме приказната со босанската ѕвезда Дино Мерлин. Разговор на едно поинакво ниво. Како гледа на времето зад себе и една интересена дефиниција за носталгијата. Кој рече дека крушата под круша паѓа.

See video

Емисии

24.11.2017 - 20:08
Тема: Слободна тема
24.11.2017 - 17:18
Tема: Прашајте го Оливер Спасовски
24.11.2017 - 16:34
Тема: „Матичниот лекар и малигните болести" Гостин: м-р д-р Маргарита Ристовска-спец. по медицина на труд.
24.11.2017 - 15:36
Гостинка: Лилјана Спироска - Писателка