Патот до успехот со Светлана Бојковиќ, втор дел

Отвораме уште повеќе теми со големата Светлана Бојковиќ... Има доволно зад себе за да веруваме во тежината на нејзиниот збор... Што би правела доколку некој реши да и ја одземе сцената... Како ги доживува темните моменти од минатото... Втор дел од Патот до успехот со Светлана Бојковиќ...

See video

Емисии

20.03.2018 - 01:36
Кој и како ги банкротираше дел од општините – За што се трошеа пари на локално ниво - дел од општинските сметки под блокада... Дали новиот кредит од 120 милиони евра е само акутно решение за хроничен проблем? Кога општините ќе ги подмират долговите кон фирмите? Ќе има ли одговорност за градочаниците кои недомаќински ги трошеле парите на граѓаните? Градоначалниците – Аце Коцевски, Велес, Арбен Таравари, Гостивар, Митко Јанчев, Кавадрци и Стефан Богоев – Карпош
19.03.2018 - 20:06
Еден невообичаен пречек за Мишко... Фудбалери на Вардар на три, четири, сега... А сега имитација. Тешко вам ако Тарик ве земе на заб... Харизматичниот Тарик Филиповиќ во Патот до успехот
19.03.2018 - 19:06
Тема: СЈО го повлече обвинението за „Сопот“, а поднесе жалба за условната казна на Ивона Талевска
19.03.2018 - 18:24
Тема: Третман на глауком Гостин: проф. д-р Весна Димовска Јорданова-спец. офталмолог