Скор: Кој ќе го наследи Лино Червар?

Ќе се бара долгорочен спас по заминувањето на Червар или само седатив да се издржи периодов? Кој е вистинското решение? Македонец или странски селектор? Гости: Гино Стрезовски, Претседател на здружението на тренери на Македонија и поранешен селектор на репрезентацијата, Југослав Костовски, спортски новинар и коментатор во МРТВ

See video

Емисии

20.03.2018 - 01:36
Кој и како ги банкротираше дел од општините – За што се трошеа пари на локално ниво - дел од општинските сметки под блокада... Дали новиот кредит од 120 милиони евра е само акутно решение за хроничен проблем? Кога општините ќе ги подмират долговите кон фирмите? Ќе има ли одговорност за градочаниците кои недомаќински ги трошеле парите на граѓаните? Градоначалниците – Аце Коцевски, Велес, Арбен Таравари, Гостивар, Митко Јанчев, Кавадрци и Стефан Богоев – Карпош
19.03.2018 - 20:06
Еден невообичаен пречек за Мишко... Фудбалери на Вардар на три, четири, сега... А сега имитација. Тешко вам ако Тарик ве земе на заб... Харизматичниот Тарик Филиповиќ во Патот до успехот
19.03.2018 - 19:06
Тема: СЈО го повлече обвинението за „Сопот“, а поднесе жалба за условната казна на Ивона Талевска
19.03.2018 - 18:24
Тема: Третман на глауком Гостин: проф. д-р Весна Димовска Јорданова-спец. офталмолог