29.07.2012 - 13:02
Компанијата „Скајп“, која нуди широк спектар на Интернет услуги, се подготвува да изврши сериозни промени во својата политика во однос на доверливост...
12.07.2012 - 17:05
Усовршената верзија на најпопуларниот спортски автомобил со отворен покрив - Мазда МХ-5 од оваа есен ќе се најде и во европските продажни салони,...
11.07.2012 - 12:24
На авио-саемот во Лондон компанијата Боинг по три години најавување и го испорача најновиот Дримлајнер 787 на авио-компанијата Катар Ервејз....
05.07.2012 - 18:02
Траењето на батеријата не е нешто со што голем број „паметни телефони“ можат да се пофалат. Поради тоа научници работат на решение за овој проблем....