19.04.2017 - 09:37
Во многу делови на Хрватска и Босна и Херцеговина падна снег, а според најавите на метеоролозите снег се очекува денеска и во Србија. ...
19.04.2017 - 09:22
Создавањето на Голема Албанија е заедничка идеолошка платформа на сите Албанци, која го заплашува Балканот и цела Европа, изјави српскиот вицепремиер...
18.04.2017 - 14:11
Претседателот на Светската банка, Џим Јонг Ким ги урна надежите на Атина за добивање кредит од оваа финансиска институција, изјавувајќи дека нема да...
18.04.2017 - 11:33
Неправилностите би можеле да го сменат резултатот од неделниот референдум во Турција кој заврши со 51,4 насто за измени на Уставот и за поголеми...
18.04.2017 - 09:34
Турските граѓаните излегоа на улиците да го изразат своето незадоволство од резултатите од референдумот за уставни измени во Турција, на кој со тесно...
17.04.2017 - 16:28
Претседателот на турската Врховна изборна комисија, Сади Ѓувен, денеска ги отфрли тврдењата на опозицијата дека се случил фалсификат на вчерашниот...
16.04.2017 - 19:14
По преброени 95,5 отсто од гласачките ливчиња на референдумот во Турција, 51,62 отсто избирачи гласале „да“ на денешниот референдум во Турција,...
16.04.2017 - 18:14
По преброени 70,86 отсто од гласачките ливчиња на референдумот во Турција, 54,80 отсто гласачи гласале „да“, јави турската телевизија НТВ....