16.08.2012 - 17:48
Србија за да ги врати долговите на стопанството, државата и населението потребни и се 60 месечни плати, што значи дека сите вработени треба во...
16.08.2012 - 10:36
Претседателот на Косово Атифете Јахјага нема да поднесе оставка, соопшти Кабинетот по повод барањата да замине од функцијата и со тоа да отвори пат...
16.08.2012 - 10:26
И понатаму е сериозна ситуацијата во Хрватска со шумските пожари. Дел од пожарите се изгаснати, но оган се разгорува на неколку нови места, соопштија...
16.08.2012 - 10:24
Хашкиот трибунал ќе извршува постојан видеонадзор на поранешниот воен лидер на босанските Срби Ратко Младиќ во судската сала. Оваа наредба ја...
16.08.2012 - 09:11
Непознато лице преку порталот e-uprava упатил смртна закана до премиерот на Словенија, Јанез Јанша.   Во заканата, непознатиот му се заканува на...
16.08.2012 - 08:09
Покраинската Влада на Војводина усвои работен заклучок за подготовка на предлог за прогласување на овогодишната суша за елементарна непогода.  ...
15.08.2012 - 08:52
Српската влада го разгледува моделот, кој би и овозможил на Србија да учествува на регионалните собири на кои Косово би било претставено и без...
15.08.2012 - 08:43
Скандалозната изјава на босанскиот министер за економија Милорад Бахиљ, кој на граѓаните на БиХ им порача да не јадат, туку да штедат, не помина без...