Емисии

17.01.2018 - 00:41
Јенс Столтенберг во Скопје – за или против НАТО... Дали поделеното македонско општество ќе фати правец или судирот на Русија и САД на Балканот ќе ја детерминира македонската позиција - ни на небо ни на земја... Граѓаните во Македонија заслужуваат вистински одговор – дали приклучувањето кон воениот сојуз значи отцепување на парче од независноста... За НАТО - на заеднички референдум кој ќе го реши и спорот со Грција или една генерација политичари ќе одлучува сама... Во студиото на 24 Отворено со националниот координатор за НАТО Стево Пендаровски, аналитичарот Ризван Сулејмани, универзитетската професорка Ана Чупеска и Зоран Василевски од движењето Левица...
16.01.2018 - 17:55
Тема: 800 затвореници на слобода, 3000 со намалена казна. Како ја оценувате амнестијата?
16.01.2018 - 17:15
Тема: Дегенеративни промени на скелетниот систем Гостин: прим. д-р Иванка Стефановска, спец. педијатар
16.01.2018 - 14:52
16.01.2018 - 14:34
Гостинка: Др. Христина Лескароска - матичен лекар
16.01.2018 - 14:33
Гости: Неат Али и Џенап Самет - актери
16.01.2018 - 14:32
Гостинка: Антониа Гиговска
16.01.2018 - 14:31
Гостинка: Ивана Кнез - Моден дизајнер
16.01.2018 - 01:58
Еврообврзица, меч со две острици… Владата на СДСМ зеде заем од половина милијарда евра… Ќе се отплаќаат стари долгови, но ќе трошат и пари за платите за буџетарите – каде водат новите економски политики? Јавниот долг изнесува 4,9 милијарди евра... За што се трошеа кредитите што ќе ги враќаат граѓаните... Поранешнитe министри за финансии и потписници на еврообврзница, Никола Поповски и Кирил Миноски и економистот Павле Гацов, здружение на даночни советници, гости во 24 Тренд анализа.
15.01.2018 - 20:12
Ја продолжуваме приказната со Зафир Хаџиманов. Каде настанале неговите легендарни песни? За искуствата со филмовите. За кариерата на Сенка. И за една болка. Патот до успехот со Зафир Хаџиманов втор дел.
15.01.2018 - 19:29
Тема: Ратификуван Договорот меѓу Македонија и Бугарија - Што ќе ни донесе овој документ?
15.01.2018 - 19:28
Тема: Нега на новороденче после раѓање Гостин: проф. д-р Елизабета Зисовска - спец. педијатар неонатолог