Емисии

23.03.2017 - 18:23
Тема: СЈО отвори четири нови „Т“ истраги, „Триста“, „Табла“, „Тотал“ и „Тифани“
23.03.2017 - 16:07
Тема: Хемороидална болест Гостин: проф. д-р Драгослав Младеновиќ-ссци. абдоминален хирург
23.03.2017 - 15:03
Гостин: Д-р Дрита Прешова, спец. гинеколог-акушер
23.03.2017 - 15:02
23.03.2017 - 15:01
23.03.2017 - 14:57
Гости: Жаклина Ковачевиќ-Божилова, инструктор и Верица Василеска
23.03.2017 - 14:54
23.03.2017 - 14:52
23.03.2017 - 02:04
Одредени одредби од албанската платформа се противуставни, вели Гордана Силјановска-Давкова. Според универзитетскиот професор по уставно право и екс министер во владата на Бранко Црвенковски, претседателот Ѓорѓи Иванов е генератор на кризата... До каде сме со кризата?... Во Фактор 24, разговараме со професорот од Правниот факултет, Гордана Силјановска-Давкова за актуелните случувања на политичката сцена... Првенец на својата генерација, надеж за правда во земјава... Маја Велјанова од Правниот факултет, најдобро дипломиран студент во Фактор 24... Каква е врската помеѓу политичката и бизнис елита, зошто националистичката реторика се повеќе доминира, одговори на овие прашања од проф. Ролан Феферкорн, од Универзитетот во Стразбург...
22.03.2017 - 22:06
Еврокомесарот Jоханес Хан замина – но остави јасна порака: Не си играјте со оган, време за губење – нема. Претседателот Иванов итно да ја преиспита својата одлука... Ќе се премисли ли Иванов откако ќе добие допис од претседателот на собрание, чиј избор се очекува... ВМРО-ДПМНЕ не отстапува од нови избори или малцинска влада... Ќе има ли разрешница на кризата или ќе тонеме уште подлабоко, загрозена ли е препораката за членство во унијата? Во 24 анализа, гостуваат универзитетскиот професор и поранешен министер Љубомир Фрчковски и Имер Селмани, поранешен министер.
22.03.2017 - 19:14
Тема: Хан со јасна порака: Да се почитува парламентарното мнозинство
22.03.2017 - 17:30
Тема: Хан со јасна порака: Да се почитува парламентарното мнозинство