Емисии

16.03.2017 - 10:25
Гостин: Росана Јанков - портпарол на АМСМ
15.03.2017 - 23:45
Шефот на државата и врховен командант Ѓорѓе Иванов замина на службен пат... Во длабока политичка криза, кој ќе ја превземе одговoрноста во случај состојбата да ескалира?... Што е подобро, Иванов да е во Македонија или надвор? За одлуките на Иванов, разговараме со поранешниот претседател на Собранието, Тито Петковски и поранешниот пратеник Насер Зибери... Во Фактор24 и за влијанието на медиумите при известувањето за актуелната состојба во земјата... Кој атакува врз седмата сила - на овие прашања и дилеми одговараат универзитетскиот професор Јасна Бачовска Недиќ и Билјана Петковска, директор на МИМ. Во ова издание на магазинот и интервју со универзитетскиот професор, поет и раскажувач Владимир Мартиновски.
15.03.2017 - 22:50
Пoследните шпекулации се дека Јоханес Хан доаѓа во Скопје за да го разубеди Иванов да му го додели мандатот на Заев. Домашната експертска јавност вели дека Иванов не само што не придонесува да се реши политичката криза, туку дополнително создава и институционална криза на земјава. Во состојба на голема политичка криза, претседателот на државата и врховен командант да оди на службен пат. Дали Македонија е со киднапирани институции, дали Македонија е киднапирана држава? Дебатираат Маргарита Цаца Николовска, судијка и Туше Гошев, поранешен министер за правда.
15.03.2017 - 20:51
Слободна тема
15.03.2017 - 19:45
Тема: Заев: Во следиот период ќе биде избран новиот претседател на Собранието на Република Македонија
15.03.2017 - 18:23
Тема: Заев: Во следниот период ќе биде избран новиот претседател на Собранието на Република Македонија
15.03.2017 - 16:09
Тема: Aлергии кај деца Гостин: проф. д-р Марија Христова-педијатар пулмоалерголог
15.03.2017 - 14:49
Гости: Ксенија Трајчева - Просветно дело и Наум Попески - писател
15.03.2017 - 14:46
Гости: Маја Кировска - уметница
15.03.2017 - 14:03
Гостин: Илина Ведран
14.03.2017 - 22:37
Претседателот Иванов повторно одби да му го додели мандатот на Зоран Заев... Кој е излезот од политичката криза.. Како до нова влада... Дали Иванов ја злоупотреби службената должност и може ли да заработи кривична пријава.. Вечерва во 24 Анализа дебатираат Петар Гошев и професорката Гордана Бужаровска.
14.03.2017 - 21:49
Емисија посветена на музичката легенда Вања Лазарова