Емисии

30.11.2017 - 15:03
Гости: Јована Јовановска Кануркова - Хелсиншки комитет за човекови права и доц. раководител Наташа Стојковска Трајковска - Институт по дефектологија
30.11.2017 - 15:02
Гоастин: Др. Александар Мицковски - Специјалист хирург уролог - Санте плус хоспитал
30.11.2017 - 08:40
Дали апсењата за „Крвавиот четврток“ и одредените притвори мапираат нова слика на правосудниот систем. Колку се издржани критиките дека приведувањата се политички мотивирани. Каде оди ВМРО-ДПМНЕ и колку е добро за државата да остане без кредибилна опозиција. Гости: Слободан Богоевски, поранешен директор на УБК, Алберт Муслиу, аналитичар и Александар Наков, поранешен обвинител.
29.11.2017 - 17:42
Тема: 13 лица во притвор, шест во домашен притвор - Комисијата за имунитет ќе расправа попладнево
29.11.2017 - 16:18
Тема: Оваријален карцином (Рак на јајници) Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер
29.11.2017 - 14:15
Гости: Александар Јовевски и Габриела Јанушевска
29.11.2017 - 13:46
Гостин: Бисера Влахова
29.11.2017 - 13:15
Гостин: Жаклина Петровска
29.11.2017 - 12:56
Гостин: м-р Кети Матеничарска Накова - професор по физичка култура
29.11.2017 - 10:07
Триесет и шест лица се гонат за „терористичко загрозување на уставниот поредок и безбедноста“ за настаните од 27 април - Крвавиот четврток во собранието. Меѓу приведените се Митко Чавков, Крсто Муковски, Сашо Василевски, Владо Јовановски, Игор Дурловски, Богдан Илиевски и други. ВМРО-ДПМНЕ обвинува за полтички прогон, партијата на чело со Никола Груевски на протест пред Кривичниот суд. Дебата со поранешниот обвинител Јован Трпеноски, универзитетскиот професор Богданчо Гогов и аналитичарот Петар Арсовски. 24 анализа со Мишко Иванов.
29.11.2017 - 09:39
Тема: Приведени Чавков и 30-тина лица за „Крвавиот четврток“ ВМРО-ДПМНЕ на протест: Комисијата за имунитет на готовс
28.11.2017 - 20:29
Гости: Радослав Шутевски и Анета Велкоска