Емисии

02.03.2018 - 12:07
Теми: 1-Јавно обвинителство ќе ги истражува антикорупционерите како ги трошеле парите 2-Избор на тема од целата недела
02.03.2018 - 10:49
Гостин: Емил Павлов - каратист
02.03.2018 - 10:15
Гостин: Татјана Димовска Атанасова - Просветно дело
02.03.2018 - 10:14
Гостин: Драган Цветиќ - претседател на Макетарски клуб „Мјарор“
02.03.2018 - 10:13
Гости: Јанаки Митровски - адвокат, здружение „Билка“ и д-р Дарко Костовски - спец. психијатар во ГОБ „8 Септември“, здружение „Билка“
02.03.2018 - 00:47
Влегуваат ли преговорите за името во завршна фаза или надежите за решение ќе се распрснат како меур од сапуница пред тврдите грчки барања. Што се крие зад барањето на Атина за промена на Уставот и дали навистина не се преговара за идентитетот. Ќе успее ли референдумот доколку се постигне решение. Гости се Александар Русјаков – писател , Жарко Јордановски – новинар и Газменд Ајдини – аналитичар....
01.03.2018 - 20:04
Тема: „Скопје танцов театар“ на светски престижниот „Холанд денс фестивал 2018“
01.03.2018 - 19:15
Тема: Дали спомениците од „Скопје 2014“ да се стопат, дислоцираат, продадат или да се изложат во специјален музеј на отворено?
01.03.2018 - 19:13
Теми: По Ќосето отстранет и споменикот на Александар Македонски од скопскиот аеродром 2-Владата на РМ: Протестите се граѓанско право, но се ште е надвор од законот ќе мора да се санкционира
01.03.2018 - 16:48
Тема: Подмладување на зрела кожа Гостин: д-р Маја Петаноска-спец. дерматолог
01.03.2018 - 14:01
Тема 1: По Ќосето отстранет и споменикот на Александар Македонски од скопскиот аеродром Тема 2: Владата на РМ: Протестите се граѓанско право, но се што е надвор од Законот ќе мора да се санкционира
01.03.2018 - 13:07
Гостинка: Др. Тања Анѓушева - суб специјалист кардиолог