За изборен поткуп градоначалникот на Кавадарци Александар Панов доби два месеца затвор

See video

Емисии

23.09.2017 - 00:56
Ќе успее ли владиниот план за економски раст да го подобри животниот стандард? ММФ препорачува да се зголеми старосната граница за пензионирање, да се затегнат можностите за предвремено одење во пензија - Владата тврди тоа нема да се случи. Како до просечна плата од 500 евра? Дебатираат Горан Рафајловски – консултант, Христијан Делев- претставник од ВМРО ДПМНЕ и Мендерес Кучи - стопанственик.
22.09.2017 - 19:09
Слободна тема
22.09.2017 - 18:46
Тема: Државниот локален инспекторат ги запре референдумите за мигранти во 12 општини
22.09.2017 - 16:45
Тема: Високо ризична бременос. Гостин: м-р д-р Адела Стефанија - спец. гинеколог акушер