09.09.2012 - 07:21
Кој би рекол дека еден од најпознатите духовни учители на светот еден ден ќе расте на дрво? Кинескиот фармер Хао Сијанџанг, кој дошол на идеја да...
08.09.2012 - 20:33
Летниковецот на Силвио Берлускони на Сардинија, местото каде екс италијанскиот премиер ги одржуваше познатите забави со манекенките, повторно во...
08.09.2012 - 19:56
Кула од лего коцки во разни бои, висока 32,5 метри, која е поставена во Прага е највисоката таква кула во светот.   Градбата од половина милион...
08.09.2012 - 00:23
Рускиот претседател одговарал на секакви прашања, но веројатно не ни сонувал дека еден ден како државник ќе го даде своето мислење за групниот секс....
07.09.2012 - 12:21
Оваа кинеска четворка толку многу наликува што дури и на нивните родители понекогаш им е тешко да ги распознаат. Но повеќе нема да можат да си...
07.09.2012 - 11:16
Астронаутите Сунита Вилијамс и Акихидо Хошиде ја спасиле Меѓународната вселенска станица, која чини 100 милијарди долари со помош на четка за заби,...
07.09.2012 - 09:59
Луо Меизехн од кинеската провинција Гуангџи е жената која тврди дека е најстарата личност на светот. Имено таа има дури 127 години и живее со синот...
06.09.2012 - 10:27
Рускиот претседател учесник во хуманитарна  акција „Лет на надеж“, чија цел е да се спасат загрозените сибирски жерави кои денеска ги има...