30.07.2012 - 10:19
Женката орангутан Тори префрлена е од Зоолошката градина на некое друго место бидејќи псетителите постојано и давале цигари.   ...
29.07.2012 - 10:32
Возач на камион одлучил да се коцка со возењето на претежок камион преку мост, кој не е направен за промет на тешки товарни возила. Страотната...
27.07.2012 - 19:33
Онил Морис, Американка која лажно се претставувала како естетски хирург, на жртвите на измама им вбризгувала супстанца во која имало лепило за плочки...
27.07.2012 - 19:20
  Пренесувањето на факелот стана вообичаена традиција на Олимписките игри, но малкумина, меѓутоа, знаат дека идејата за негово штафетно...
19.07.2012 - 12:46
„Пиштол“ гол Кинез предизвика сообраќаен хаос откако низ улиците на градот Хефеи се прошетал сосема гол и таков им упатил поздрав на кинеските...
15.07.2012 - 12:28
37 годишна студентка и самохрана мајка  стои на улиците на Акрон во американската сојузна држава Охајо и проси, но не за храна, туку затоа што...
15.07.2012 - 12:01
Биолозите и ветеринарите работат на случајот со мистериозната смрт на 512 пингвини кои испливале на бреговите на Бразил.   Биолозите тврдат дека...
15.07.2012 - 10:40
Археолозите во Горски котар во Хрватска пронајдоа докази за живот постари од 30.000 години. Трета година по ред професори и студенти по археологија и...