05.08.2012 - 11:53
5 Август е неофицијалниот светски ден на пивото. Можност за пивопијците да си најдат причина повеќе и да го прослават денот, воедно да се разладат од...
05.08.2012 - 11:30
За да победат, возачите на авто-трките даваат се од себе додека седат зад воланот на болидот, но и надвор од него.   Кај ваквите трки се се...
05.08.2012 - 08:26
Почесните стражари на британската гарда се  познати по тоа што во секоја ситуација се озбилни.   Група момчиња одлучиле да проверат дали...
04.08.2012 - 20:26
Во САД е урнат рекордот во слободни скокови.   138 падобранци од целиот свет скокнаа од авионот и успешно се поврзаа во облик на снегулка....
04.08.2012 - 20:15
Високите цени знаат да ги поттикнат луѓето да прават необични работи само за да заштедат што повеќе.   Млад пар од Русија нашол начин како да го...
04.08.2012 - 16:14
Можеби човекот е најинтелигентен од сите други живи врсти на планетата, но и тоа некогаш се покажува како неточно. Во видеото кое што можете да го...
02.08.2012 - 19:36
Тошијуки Јамазаки се занимава со несекојдневен облик на уметност. Овој талентиран Јапонец изработува минијатурни скулптури од графитното "срце" на...
02.08.2012 - 17:08
Потполно ненадејно, стратегот за прашања на социјалните мрежи, стана жртва на својата работа кога нејзиниот дечко одлучи да ја запроси користејќи се...