31.07.2012 - 09:25
Анкетата, која чешки таблоид ја направи меѓу политичарите за тоа каква долна облека носат покажува дека некои од нив се конзервативни на оваа тема....
31.07.2012 - 07:56
Познатата руска тенисерка Марија Шарапова има навистина добар удар, а за тоа освен титулите сведочи и последната случка. Имено за време на тренинг во...
30.07.2012 - 14:22
Лидерите од земјите-членки на еврозоната оваа година се прилагодуваат на длабоката криза во која се наоѓа Европската монетарна унија и на острите...
30.07.2012 - 11:10
По долго одлагање, утре почнува долго планираната обнова на најголемиот отворен антички театар во светот, римскиот Колосеум. Работата ја финансира...
30.07.2012 - 10:08
По ботоксот и пластичната хирургија, на илегалниот пазар се појави еден нов производ популарно наречен Барби дрога. Се работи за меланотан, средство...
30.07.2012 - 09:19
Женката орангутан Тори префрлена е од Зоолошката градина на некое друго место бидејќи псетителите постојано и давале цигари.   ...
29.07.2012 - 09:32
Возач на камион одлучил да се коцка со возењето на претежок камион преку мост, кој не е направен за промет на тешки товарни возила. Страотната...
27.07.2012 - 18:33
Онил Морис, Американка која лажно се претставувала како естетски хирург, на жртвите на измама им вбризгувала супстанца во која имало лепило за плочки...