Новинар: Огнен Јанески

„ОЗНАКАТА ЗА ДОВЕРБА“ Е МНОГУ ВАЖНА ЗА ДОВЕРБАТА ПРИ ИЗБОРОТ ЗА ДОНИРАЊЕ

Здружението на граѓани „Конект“, неодамна на саем ја доближи „Ознаката за доверба“ до граѓаните. Оттаму појаснија дека таа претставува саморегулирачки ...

Слободна тема

Гостување на Гаља Божанова