Новинар: Илија Николовски

Очни болести

Гостин: д-р Златко Арнаудовски-спец. офталмолог

Карциноми на кожа

Гостин: проф. д-р Јашар Џенгис-спец. по патолошка анатомија

Деформитети на 'рбетот

Гостин: д-р Марија Јакимова-спец. ортопед

Заштита од коронавирус

Гостин. д-р Илчо Ефкоски-спец. по медицина на труд

Менаџмент на терапија со лекови

Гостин: проф. д-р Александра Капедановска Несторовска-спец. по клиничка фармација и аптекарска практика

Полипи на дебело црево

Гостин: д-р мед. Шенол Тахир-сци. по абдоминална хирургија

Летни респираторни инфекции

Гостин: д-р мед. Марјан Балоски-сци. пулмолог алерголог

Правилно дозирање на терапија

Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Т.Ц. Капитол и н.Хром во Скопје

Ризици за срцето во лето

Гостин: д-р Антонио Антовски-сци. кардиолог

Ехолалија

Гостин: д-р на науки Силвана Филипова-дипл. логопед