Емисии

Фармацевска грижа

Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Т.Ц. Капитол и н.Хром во Скопје

25 минути - Руското влијание во македонските медиуми

Руското влијание во македонските медиуми можеби ги загрижува властите во земјава, но немаат никаков концепт како да се справат со овој проблем. Заменик министерот ...

Женско репродуктивно здравје

Гостин: доц. д-р Даниела Иванова Панова гинеколог акушер